Voorzieningen en accommodatie

Het huis:

  • Maximaal aantal personen:  10
  • Oppervlakte woning:  300m2
  • Aantal slaapkamers:  5
  • Toilet op BG en in badkamer op verdieping
  • Badkamers:  2
  • Kinderbedje is aanwezig
  • En een wasmachine, geen droger

We gaan er van uit dat men eigen keukenlinnen, bedlinnen en handdoeken meeneemt.

Men kan kiezen om het huis net zo schoon achter te laten als het is aangetroffen of om tegen vergoeding een eindschoonmaak te laten uitvoeren.

Het huis wordt gestookt met pellet- en houtkachels. Stookhout is aanwezig.

Honden zijn welkom (maximaal drie).

Ruim wonen:

De woonkamer (ca 70m2) heeft een ruime zithoek met open haard en een grote eettafel. Een pelletkachel zorgt voor de basiswarmte.

Er zijn boeken, spelletjes, DVD’s en wandelkaarten aanwezig. Er is een goede muziekinstallatie en een DVD-speler met beamer, zodat je films op (klein) bioscoopformaat kan zien. Er is geen kabel-TV-aansluiting. Er is wel internet met wifi (gratis).

Gezellig koken:

De grote en gezellige woonkeuken is goed geoutilleerd met een modern 5-pits gasfornuis, hete-luchtoven, magnetron, koelkast, espresso-apparaat en grote keukentafel. De vaat moet met handkracht verricht worden, maar dat kan aan het aanrecht met een magnifiek uitzicht over het dal. Verder is er uitgebreid keukengerei aanwezig. De keuken wordt verwarmd door middel van een houtkachel en/of bijzet-oliekachel.

Rustig slapen:

Er zijn in totaal 5 slaapkamers. Twee slaapkamers met elk een tweepersoons- en een éénpersoonsbed, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een éénpersoonsbed (en kinderbed). Er is een badkamer met douche/ligbad, wastafel en toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Twee slaapkamers hebben een eigen wastafel.

Buiten:

Rond het huis ligt een grote tuin (1500m2) met terras aan voor- en achterkant. Er is tuinmeubilair, een barbecue en houtkorf.
Het terrein is grotendeels omheind, maar niet goed genoeg om honden en kleine kinderen zonder toezicht alleen te laten. Een deel van de tuin kan afgezet worden met paaltjes en schapennet om een veilige plek voor hond en kind te creëren.

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in voor meer informatie, vergeet uw emailadres niet!